Relationer, hur sa saso far nagon person att tycka o nagon annan samt hurda

Relationer, hur sa saso far nagon person att tycka o nagon annan samt hurda

Vill n klaffa villig sikt?

det gar tillsammans dejting, befinner si amnen som aldrig avga vara aktuella. TV-kanalernas sam streamingstjansterna tablaer fylls standigt pa tillsammans nya versioner itu dejtingprogram, samt vi befinner si tillracklig manga saso kant att vi hade gjort en forbattring kneg med ihopparandet, annu hur sa experterna i Gift utbredd forsta ogonkastet ga bra med.

Dejting pa lang alternativt smavaxt sikt

For forskningen visar att det inte alls befinner si samma foremal. Det vi dras till befinner si inte det som astadkomme oss lyckliga. Nar datan av appar saso Tinder analyseras, blir det tydligt att vi swipar moderat villig grej saso yttr, strack, paritet med en allena (age personen likadan initialer sasom ni, befinner sig chansen 11.3 ande hogre att du passa), varderingar, verk, tillsamman mera. Skad saken dar initiala attraktionen age oerhort lite tillsammans hurdan lyckliga er kommer att existera om er sannerligen blir tva.

Ingen av de faktorer vi initialt dras mot – sam tanker gallande nar vi forsoker anpassa forbund vanner tillsamman varandra – hade nagon prediktiv potential nar en algoritm fick penetrer 11 000 tv samt prova begripa underben saso gjorde att lyckliga tv vart lyckliga.

Faktorerna tillsammans bast resurs att forutspa relationslycka, vart ledsamt kanske dom sasom undersokte forsavitt personen vart tacksam, madde bra sam icke fardvag fran depression innan saken dar gick in inom nagon relation.

Artikeln jag lankade till befinner sig ett avsnitt ur boken Don’t Trust Your Gut Using uppgifter to Get What You Really Want in Life fran Seth Stephens-Davidowitz, som verkar medryckand lasvard, skad saken dar skanke ingen forklaring fran hurs det vi dras mot ick befinner si samma sak som baksida av underben som astadkomme oss lyckliga i en relation.

Forsavit jag skall tordas mej gallande ett irländska dejtingsajter gratis utlaggning odl skulle sjalv knysta att det utspela ifall manniskans superkraft desslikes stora forbannelse Vi vanjer oss bred det vi ager run oss. Den fina tavlan n kopte for att alert opp vardagsrummet alternativ halen inom vaggen ni tankte du skulle fix nar n flyttade in, gar bor postum ett grepp utstot det aktiva medvetandet samt blir blott grejer sasom befinner si som dom ar. En nytt arbetsuppgift, en nytt land, nagon farsk kompanjo alternativt ett snyggare automobil kan handla fabulos skiljaktighet initialt, skad melodi det knalla e stund och inom kort troligen blir det vardag.

Samma mening tendera sjalv greppa op nar jag jobbar tillsamman affarsverksamhet darfor att mildra de dar att fa nagon starkare relation till forsvinna kunder eller nyttjare. Positiva overraskningar (beloningar) ar en effektivt don, men ordet overraskningar befinner sig ett nyckelbegrepp saso pro forsiktig tappas da darbort. Bjuder man hela tiden pa applen, 10 procent prissankning alternativ ger dito uppmuntrande ord, kommer det straxt troligen sina in i vardagens grahet och ej langre innehav nago foljd.

Detta befinner sig samt en normalt bekymmer inom massa nudginginspirerade interventioner mig ser nastan undertecknad. Som mig irriterar mig kungen. Ett basketkorg omkring en askfa kan vara festlig och forhoja sannolikheten att rokare fimpar villi ratt position. Ett stun. Men matningar som ska visa pa verkning sker sallan ovan nagon langre epok. Det skanke nagon synvilla av att kar hittat LOSNINGEN, nar det som hant befinner sig att karl hittat ett itu otaliga prylar som hade nago kortsiktig verkning.

Det ar inget inkorrekt tillsammans kortsiktiga effekter. Kungen dito satt saso det inte befinner si oratt att dras mot attraktiva folk (det finns ofta glatt att producera med nagon annan indivi forutom att vara i en euforisk livslang forhallande), befinner sig det ej misstag att gora insatser tillsammans kortsiktig verkning. Skad vi behover besta nog med underbe det befinner si vi befinner si ute postumt. Vill vi aga nago hallbar beteendeforandring (vara lyckliga inom en langsiktig relation) behover vi reflektera e batbyggplats at runtom om det vi utfor kan forvantas framfora e kortsiktigt utfal eller hava utdrage foljd.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *