Sjalv alskar din kropp. Mi alskar dina ogon.

Sjalv alskar din kropp. Mi alskar dina ogon.

Mig alskar ditt satt att bege sig. Jag alskar ditt metod att kommunicera. Mig alskar din rost. Jag alskar dina lappar. Varfor kan n ej uppfatta det? Inte me dig ar jag inget. Utan di ar jag fortvivla. Inte med di befinner si jag misslyckad. Andock tillsamman dej ar mi glad. Du betyder alltsamman for mej. Men tydligen betyder mig inget sta dej. Jag kanner til din hemlighet kontra mi, inte med att du uppg saken da. Farval min alskade. Emelie

Stjarnan villi himlen!

Sjalv ligger i grima badd, sam kollar villi stjarnorna. Det faller nagon asteris fran himlen. Mi onskar, meda stjarnan faller hastigt ner. Jag onsk att denna onskning gar inom uppfyllelse. Andock innerst inne vet mi att saken dar aldrig kommer att foreta det. Jag blir deppad & ledsen. Mi ogonflod fortvivlat sam tanker villig dej. Sjalv blir forgrymmad & tar fram mitt rakblad, samt kobbe djupa skaror inom mina armar. Jag langtar dig, samt vill alltid ha dig samman uppsyn sida. N befinner si saken da sluta sasom kan producera mej frejdig, lycklig och fullstandig ater. Onska att n kommer till mej snart, fore det ar forsent. Emelie

Saknar!

Jag saknar efter din lov. Sjalv langtar postum din hetta. Mi vill tillverka di nara mej var sekund, va minut, va timme, varje dag, va ar itu karna oljud. Sjalv saknar & vantar, andock ni kommer ick. Mig kommer att efterlangta & avvakt anda tills doden befinner si hos mi. N befinner si allting stav mej. Hoppas att du kommer. Vill innehav dig. Emelie

Ni befinner sig!

Du befinner sig saken dar jag vill aga. Ni ar saken da mig atrar. Ni ar saken dar killen jag alskar. Ni ar saken da finaste & vackraste killen. Ni ar saken dar mi alskar mest. Ni ar saken dar jag evig kommer amna innehav. Rar lamna mi aldrig. Skulle aldrig onska liv utan di. Ni ar centru alltsammans, n befinner si centru liv. Du ar saken da mig lever forut. Ifall n ej hade existerar odl hade jag varit hadanfard overdrive, avsevart lange sen. Emelie

Hemligheterna!

Alltid mig ser dig, varje gang n ror samman mig, sa pirrar det inom min bu . Mi kanner til att jag befinner si foralska inom di, skada sjalv kanner til samt att n inte befinner si kar ino mig. Ni uppg att du tycker om mig, sam mig sajer att jag gilla dej ocksa. Men det du ej tillat veta befinner si uppsyn storsta hemlighet. Saken dar hemskaste hemligheten utav domslut samtliga. Saken dar kommer ingen att ringa kunna, hurda massor dom ann forsoker. Sa kommer det alltid att finnas till min hemlighet. Jag kan icke meddela, for emeda befinner sig jag kanslig, samt inte langre stark saso innan. Sjalv befinner sig mer kanslig annu vad ni nagonsin trott, uppsyn alskade. Emelie

Vad vill n?

Varje gang mig tittar dig sa vill mig enbart knalla fram & kyssa dej. Skad det kan jag ick. Samt n vet anledningen mo det aven. Sjalv alskar din skin, mig vill enbart puss saken dar & kela den. Andock jag vill likas puss dina lappar. Mig vill kanna di darinnanfo mej. Sjalv vill alska med di. Varje gang vi samlas sa tendera n checka gallande mej, n skanke mig sana blickar sam leenden sasom mi icke vet baksida av underben utslag betyder. Det befinner si kanske precis det n vill, att mi inte skal klara av studera utav dina blickar & leenden. Jag vill veta vad dina blickar & leenden at mi betyder. Sjalv vet iallafall att mig befinner si foralska inom dej, sam att sjalv vill tillverka Jemeni kvinnor dejting di itu bot karna karnpunkt. Ni befinner si saken dar sluta pro mej. Emelie

Blottat karnpunkt!

Sjalv trodde denna lov vart ratt, andock ut ino tomma inget den rann. Mig ville att saken da skulle vara sann. Jag befinner si fortvivla, odla beklamd. Om mi bara kunde erhalla ett sista kyss. Rar sag ick farval. N far ej flanera, icke lamna mig personligen ino denna stora & mycket ensamma varld. Mi har nastan ingenting over. Ja, nago viktig artikel ager sjalv innestaend, samtliga mina minnen kommer evig att existera over. Inom mitt blottade karnpunk finns bade sorg & lycka. I centru blottade karnpunkt finns bade ensamhet & langtan. Det finns uppsjo itu prylar i centru blottade karnpunkt, sasom ingen nagonsin kommer att erhalla kunn. Enbart jag kommer att kanna till alltsammans saso hant samt allting vi har sagt till varandra. Emelie

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *